In English
Avoimet työpaikat
Olet täällä: Etusivu / Yritys / Avoimet työpaikat

Hydrauliikka-asentaja

Rauman Akku on kasvava perheyhtiö. Olemme teknisen alan tukkuliike. 35 000 tuotevalikoimaamme kuuluu teollisuustarvikkeet, hydrauliikka- ja pneumatiikkakomponentit sekä työkalut, hitsauslaitteet ja -lisäaineet. Olemme Rauman suurin tekniikan erikoisliike.

Haemme porukkaamme lisävahvistusta hydrauliikkahuoltopalveluumme. Sinun tulee pystyä toimimaan asiakkaiden parissa ja läsnä ollessa. Työ vaatii oma-aloitteisuutta, ongelmaratkaisukykyä sekä tarkkaa ja huolellista työnjälkeä. Teknisen hydrauliikkaosaamisen lisäksi odotamme sinulta kiinnostusta kaupalliseen alaan.

Tulet toimimaan osana Service-osastoa. Työsi pitää sisällään teollisuuden hydrauliikan ja pneumatiikan myyntiä, kunnossapitoa, huoltoa ja uuden asennusta. Työnkuva tulee sisältämään myös vianhakua, suunnittelua ja mekaanista kunnossapitoa. Tehtävät vaihtelevat kohteesta riippuen, joten monipuolinen osaaminen on toivottavaa. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Rauman alueella.


Tarjoamme:

  • ammattitaitoisen työyhteisön kasvavassa yrityksessä
  • mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää itseäsi
  • mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden


Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja tehtävää tukeva koulutus katsotaan hakijalle eduksi, kuten myös harrastepuolella kerätyt tiedot ja taidot.