In English
Akun vaihto
Olet täällä: Etusivu / Palvelut / Akun vaihto

Akun vaihto

Akunvaihtopalvelumme päättyy arkipäivisin klo 15, ja liikkeemme sulkeutuu klo 16.

Akun vaihto on tärkeä osa auton huoltoa. Akun vaihtoväli on noin 4-5 vuotta, mutta se voi vaihdella auton merkin, mallin ja ajotavan mukaan. Vanha akku voi aiheuttaa monia ongelmia, kuten käynnistysvaikeuksia ja auton sammumista.

Suosittelemme, että akun vaihto suoritetaan ammattilaisen toimesta. Akkujen vaihto on vaarallista, jos sitä ei tehdä oikein. Ammattilainen pystyy vaihtamaan akun turvallisesti ja nopeasti.

Me Rauman Akulla tarjoamme laajan valikoiman akkuja eri autoihin. Vaihdamme akun nopeasti ja turvallisesti. Jos sinulla on kysyttävää akun vaihdosta tai jos haluat varata ajan akun vaihtoon, ota meihin yhteyttä.

Akun vaihtamisen edut

Akun vaihtamisen edut ovat seuraavat:

  • Parantaa auton käynnistymistä
  • Vähentää auton sammumisia
  • Parantaa auton turvallisuutta
  • Pidentää auton käyttöikää
Jos olet epävarma, onko akun vaihto tarpeen, ota meihin yhteyttä. Autamme sinua mielellämme.


Akun testaus

Tee fiksusti ja säästä rahaa huolehtimalla säännöllisestä akun testauksesta. Vältä ikävät yllätykset kylmissä olosuhteissa ja anna meidän tarkastaa akkusi maksutta. Jos havaitsemme alhaisen varaustason, useimmiten akun lataaminen riittää eikä sen vaihtamista tarvita. 

Miksi vaihtaa ehjää akkua, kun se voidaan yksinkertaisesti ladata?


OBD-koodaus - 40 €

Tietyissä automalleissa uuden akun on oltava koodattu ja energianhallintaan liittyvät laskurit on nollattava, jotta uusi akku toimii optimaalisesti. 

Käytössämme on Launch X431 Pro 4 -laite.

Odb-laite 555px

Vikakoodien luku ja nollaus - 30 €

Heikko akku käynnistyksen yhteydessä voi aiheuttaa sähkölaitteille alijännitettä, jolloin auton muistiin tallentuu erilaisia vikakoodeja. Tämä voi johtaa sähkölaitteiden epäoptimaaliseen toimintaan. 

Me luemme ja nollaatamme vikakoodit, jotta voit nauttia täysin moitteettomasta auton käytöstä.


Kennotus

Kennotamme akkuja teollisuuteen, trukkeihin, siivouskoneisiin ja muihin sovelluksiin. Anna ammattilaistemme kunnostaa akkusi ja pidennä niiden käyttöikää merkittävästi.