In English
Akun vaihto
Olet täällä: Etusivu / Palvelut / Akun vaihto

Akun vaihto

Vaihdamme akun autoosi veloituksetta. 

Uusien autojen akun valinta ja vaihtaminen kannattaa jättää osaavalle ammattilaiselle. Kun akku irrotetaan autosta tai sen jännite riittävän alhaalla, voi uudemmissa autoissa tulla ongelmia erilaisten sähkölaitteiden kanssa.

Valikoimistamme löytyy akut myös veneisiin, mönkijöihin, moottoripyöriin ja mopoihin. 

Akun testaus

Jotta auton akku selviää moitteitta kylmistä olosuhteista, on hyvä testauttaa akku säännöllisesti. Testauksella voi säästää rahaa ja päänvaivaa, jos selviää, että akun varaus on alhainen. Tällöin useimmiten riittää, että akkua ladataan, eikä sitä tarvitse vaihtaa. Ennen jokaista akun vaihtoa, testaamme akkusi kunnon veloituksetta ja suoritamme tarvittavat toimenpiteet testien perusteella. Ehjää akkua ei kannata vaihtaa, vaan joskus myös pelkkä lataus riittää.

OBD-koodaus - 40 €

Tietyissä automalleissa pitää uusi akku koodata ja energianhallintaan liittyvät laskurit nollata, jotta uusi akku ei yli- tai alilataudu.

Käytössämme on Launch X431 Pro 4 -laite.

Odb-laite 555px

Vikakoodien luku ja nollaus - 30 €

Käynnistyksen yhteydessä, heikko akku voi aiheuttaa alijännitettä muille sähkölaitteille. Tästä voi seurata erilaisia vikakoodeja, jotka jäävät auton muistiin. Näin ollen auton kaikki sähkölaitteet eivät välttämättä toimi oikein. Vikakoodit pitää tässä tapauksessa lukea ja nollata.

Kennotus

Kennotamme akkuja teollisuuteen, trukkeihin, siivouskoneisiin ym.