In English
Parker EPF iprotect®

 

Parker EPF iprotect®-korkeapainesuodatin – ainutlaatuinen suodatin käyttökohteisiin, joissa tilankäyttö on rajallinen

Tehokas suodatus jopa 700 l/min virtauksella ja 450 bar:n käyttöpaineella

Parker Hannifinin suodatinvalikoima on laajentunut EPF iprotect® -tuoteperheellä, joka on suunniteltu erityisesti käyttökohteisiin, joissa vaaditaan kustannustehokkuutta ja laadukasta suodatusta. Malli mahdollistaa kompaktimmat ratkaisut, koska suodatinelementti pysyy suodattimen maljassa suodatinelementin vaihdon aikana. Patentoiduissa iprotect®-elementeissä käytetään Quantumfiber™-suodatinmateriaalia, joka mahdollistaa laajan suodatuspinta-alan, pienen painehäviön, pitkän käyttöiän ja mahdollisimman hyvän suojan järjestelmälle jopa kylmissä ja dynaamisissa käyttöolosuhteissa.

EPF iprotect® sopii erinomaisesti liikkuvan kaluston sekä teollisuuden koneisiin ja laitteisiin.

EPF -suodattimissa käytetään Parkerin iprotect®-tuoteperheen suodatinelementtejä, jotka kuuluvat markkinoiden uusimpaan sukupolveen kolmesta syystä:

  1. Iprotect®-elementtien patentoitu rakenne takaa laadukkaan suodatuksen, koska suodatinrungoissa on mahdotonta käyttää jäljitelmävaraosia. Sen ansiosta iprotect®-elementti todella suojaa hydrauliikka- ja voitelujärjestelmiä.
  2. Järjestelmän erinomaisen suojauksen lisäksi iprotect®-suodattimet säästävät ympäristöä, koska suodatinelementin metallinen tukiputki voidaan säilyttää ja käyttää uudelleen.
  3. Iprotect® myös vähentää ympäristön kuormitusta, koska kertyvän jätteen määrä pienenee tyypillisesti noin puolella.

Perusvarasto suoraan hyllystä. Ota yhteyttä ja kysy lisää. 


 Eee