In English
Exide Technologies Oy

Exide 140 px-01


Exide Technologies on maailman suurimpia lyijyakkujen valmistajia ja akkuromun kierrättäjiä. Yhtiöllä on toimintaa yli 80 maassa. Exidellä on erittäin laaja teollisuus- ja käynnistysakkuvalikoima ja yhtiö tarjoaa myös ratkaisuja sähkön varastointiin asiakkaiden tarpeiden mukaan.Exidella on yli 120 vuoden kokemus akkujen valmistuksesta ja tuotekehityksestä. Exide on luotettava yhteistyökumppani niin ensiasennus- kuin uusinta-akkutoimittajana.

Exide Transportation tuottaa alkuperäis- ja jälkimarkkinavaraosia henkilö- ja pakettiautoille, raskaille ajoneuvoille, maatalouskoneille, vesikulkuneuvoille sekä uusia teknologioita hybridiajoneuvoille.
Exiden teollisuusakkuryhmä GNB Industrial Power valmistaa ja myy sovelluksia tietoliikenneverkkoihin, sähkölaitteisiin, rautateille, aurinkoenergiajärjestelmiin ja keskeytymättömään virransyöttöön (UPS). GNB Industrial Power on lisäksi merkittävä trukki- ja siivouskoneakkujen toimittaja. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös varaajat, akunvaihtojärjestelmät ja muut lisälaitteet. GNB:llä on maanlaajuinen huoltoverkosto.

Exide Technologies on ja on aina ollut edelläkävijä ympäristöasioissa. Meillä on kokonaisvaltainen ympäristöohjelma sisältäen valmistuksen, jakelun sekä kierrätyksen. Olemme Akkukierrätys Pb Oy:n perustajajäseniä

Aloitimme yhteystyömme Rauman Akun kanssa jo vuonna 1977 käynnistysakkujen toimittajana ja hieman myöhemmin teollisuusakut tulivat mukaan. Pitkän ja luotettavan yhteistyömme johdosta Rauman Akku Oy on noussut vahvaksi akkuosaajaksi ja akkutoimittajaksi Satakunnan alueella.