In English
Exide Technologies Oy

Exide 140 px-01

Exide Technologies on maailman suurimpia lyijyakkujen valmistajia ja akkuromun kierrättäjiä. Yhtiöllä on toimintaa yli 80:ssa maassa. Exidellä on erittäin laaja teollisuus- ja käynnistysakkuvalikoima. Tarjoamme myös ratkaisuja sähkön varastointiin asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Yhtiöllä on yli 120 vuoden kokemus akkujen valmistuksesta ja tuotekehityksestä. Yritys perustettiin vuonna 1888 nimellä Electric Storage Battery Company. Exide on luotettava yhteistyökumppani niin ensiasennus- kuin uusinta-akkutoimittajana.

Exide Transportation tuottaa alkuperäis- ja jälkimarkkinavaraosia henkilö- ja pakettiautoille, raskaille ajoneuvoille, maatalouskoneille, vesikulkuneuvoille ja uusia teknologioita hybridiajoneuvoille.
Teollisuusakkuryhmä GNB Industrial Power valmistaa ja myy sovelluksia tietoliikenneverkkoihin, sähkölaitteisiin, rautateille, aurinkoenergiajärjestelmiin ja keskeytymättömään virransyöttöön (UPS).
GNB Industrial Power on merkittävä trukki- ja siivouskoneakkujen toimittaja. Tuotevalikoimassamme ovat myös varaajat, akunvaihtojärjestelmät ja muut lisälaitteet. GNB:llä on lisäksi maanlaajuinen huoltoverkosto.
Aloitimme yhteystyömme Rauman akun kanssa jo vuonna 1977 käynnistysakkujen toimittajana ja hieman myöhemmin teollisuusakut tuli mukaan se jatkuu edelleen.

Pitkän ja luotettavan yhteistyömme johdosta Exide tuotemerkkinä ja Rauman akku Oy on noussut vahvaksi akku osaajaksi / toimittajaksi satakunnan alueella.
Exide Technologies on ja on aina ollut edelläkävijä ympäristöasioissa. Meillä on kokonaisvaltainen ympäristöohjelma sisältäen valmistuksen, jakelun sekä kierrätyksen. Olemme Akkukierrätys Pb Oy:n perustajajäseniä