In English
Pneumacon Oy

 

Pneumacon Oy on vuonna 1994 perustettu paineilma- ja hydrauliikkatuotteisiin erikoistunut maahantuontiyritys. Toimipaikkamme sijaitsee Hyvinkään Martissa.
Laadukkaiden tuotteiden, vahvan asiantuntemuksen sekä nopeiden toimitusten ja joustavan palvelumme ansiosta olemme saavuttaneet vankan aseman asiakkaidemme keskuudessa. Päämiehiimme olemme rakentaneet hyvät ja luottamukselliset suhteet. Tärkeimmät päämiehemme ovat ruotsalainen, pikaliittimiä ja letkuja valmistava CEJN Ab sekä saksalainen, ruuvaukseen ja paineilmatyökaluihin erikoistunut Deprag Schulz GmbH. Tuotevalikoima käsittää lisäksi vakuumipumput, ilmamoottorit, kompressorit sekä paineilmatarvikkeet.
Päämarkkina-alueita ovat Suomi ja Viro. Markkinoimme tuotteitamme pääasiassa jälleenmyyntiverkostomme kautta. Jälleenmyyjämme ovat pneumatiikka- ja hydrauliikka-alan erikoisliikkeet.

Rauman Akku on palvellut menestyksekkäästi Rauman alueen asiakkaita CEJN-tuotteilla jo yli 30 vuoden ajan. Pneumacon Oy:n toimitusohjelma sisältää pikaliittimet paineilmalle, hydrauliikalle, nesteille sekä muille väliaineille unohtamatta CEJN-puhalluspistooleja, letkuja ja muita paineilmatarvikkeita. Monipuolinen valikoima hydrauliikan liitinlevyjä täydentää palveluamme mobilehydrauliikan asiakkaille.

525 sarjaMultilink eSafe group
Series-320-esafe-cejn (kopio)