In English
Masino Welding Oy

Masino 140 px-01

Masino Welding on erikoistunut teollisuustuotannossa käytettävään hitsaustekniikkaan. Kattavan tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme suunnitteluapua. Ammattitaitoiset asiantuntijamme neuvovat erilaisten hitsausmenetelmien ja tuotteiden soveltuvuuden tuotantoonne. Tuotebrändejämme ovat mm. Elga®-lisäaineet, GasIQ®-kaasuhitsaustarvikkeet, Masino®-hitsausvarusteet, Miller®-hitsauskoneet, Orbimatic® orbitaalihitsaus, Orbitalum® putkenkatkaisu- ja viisteityskoneet, Plymoth®-kohdepoistoimurit, Tag-Pipe® -putkityökalut, Tarmatic TB35® -putkentaivutin, Thermal Dynamics® -plasmaleikkurit sekä Vector®-plasmaleikkaus.

Masino Welding on osa suomalaista perheyhtiötä, Masino Groupia, joka on teknistä kauppaa harjoittava, suomalaista teollisuutta ja tuotantoa palveleva yritysryhmä. Masino Groupin yhtiöt ovat asiantunteva kumppani sekä asiakkaillemme että kotimaisille ja kansainvälisille yhteistyökumppaneillemme omilla tuotealueillaan.

Hitsaustekniikan jälleenmyyjämme Rauman Akku on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme, jonka kanssa palvelemme Länsi-Suomen alueen asiakkaita. Sujuva yhteistyömme varmistaa loppukäyttäjille aina laadukkaat, juuri heidän tarpeisiinsa sopivat tuotteet .
Lisätietoja www.masino.fi.

Meidät löydät myös Youtubesta, Facebookista, Instragramista ja LinkedInistä nimellä Masino Group.

Masino (kopio)