In English
Dormer Pramet

 Dormer 140 px-01

Dormer Pramet syntyi vuonna 2014, kun pyöriviä lastuavia työkaluja valmistava Dormer ja kääntöterätyökalujen kehittämiseen ja valmistukseen erikoistunut Pramet fuusioituivat.
Kummankin yhtiön vahvuudet yhdistettiin ja luotiin asiakkaille mahdollisuus hankkia erittäin laaja valikoima korkealuokkaisia, käyttökohteeseensa kehitettyjä lastuavia työkaluja reikien koneistukseen, jyrsintään, sorvaukseen ja kierteitykseen yhdeltä toimittajalta.

Yhtiön tuotantolaitokset Euroopassa ja Etelä Amerikassa, 20 omaa toimistoa ja erittäin kehittynyt logistinen verkosto palvelevat asiakkaita yli 100 maassa ympäri maapallon.
Me perustamme toimintamme pitkäaikaisiin kumppanuuksiin, joissa asiantuntijoidemme rehellisyyteen pohjautuva osaaminen ja apu ovat aina käytettävissä. Nämä ominaisuudet ovat juurtuneet syvälle tuotantolaitoksissamme ja jokainen Dormer Prametin työntekijä kantaa ja edistää ylpeänä näitä ominaisuuksia.

Dormer Prametin tavoite on olla siellä missä asiakas on. Rauman alueella Rauman Akku on meidän yhteistyökumppani, joka tarjoaa meidän laajaa työkalu valikoimaa ja myös teknistä tukea työkaluihin liittyen.
Näin me rakennamme luottamusta. Tänään, huomenna, ikuisesti. Simply Reliable.

DP group 3688 HQ (kopio 1)
Posters 2017-1 DP red 4105 HQ (kopio)
Group DP new HQ (kopio)