In English
Kemppi

 Kemppi 140px-01

Kemppi – And you know.

Kemppi on kaarihitsauksen asiantuntija, joka tarjoaa asiakkailleen huippuluokan hitsausosaamista. Kehitämme edistyneitä hitsausratkaisuja niin vaativiin teollisiin sovelluksiin kuin kuluttajan tarpeisiin. Tuotevalikoimamme sisältää MIG-, TIG-, ja puikkohitsauslaitteita (MMA) käsinhitsaukseen ja automatisoituun hitsaukseen, hitsaustuotannon hallintaohjelmistoja, erikoishitsausprosesseja ja -ohjelmistoja, hitsausohjeita, koulutusta, ja konsultointipalveluja.

Ratkaisujemme eri teknologiatasoilta löytyy niin edullisia laitteita hitsaustoiminnan aloittamiseen kuin teollisuudessa luotettavaksi todettuja älykkäitä hitsausratkaisujakin. Lisäksi saatavilla on usean toimipaikan teolliselle tuotannolle soveltuvia ratkaisuja, joilla voi saavuttaa sijoitukselleen suurimman mahdollisen tuoton. Asiakkaamme toimivat eri toimialoilla auto-, rakennus-, öljy- ja kaasu-, telakka-, kuljetus-, ja konepajateollisuudessa. Kempin liikevaihto on yli 110 miljoonaa euroa, ja pääkonttorimme sijaitsee Lahdessa. Työllistämme yli 600 hitsauksen asiantuntijaa 13 maassa.

Kempillä on Suomessa kattava jälleenmyyjäverkosto. Rauman Akku Oy on jo yli 20-vuoden ajan toiminut Kempin luotettavana yhteistyökumppanina, ja edistänyt osaltaan Kempin laitteiden ja ratkaisujen myyntiä omalla alueellaan.

X8-MIG-Welder-06 (kopio)