In English
Parker
ParkerStore Logo 01 (kopio)

Parker Hannifin Corporation on maailman johtava hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioteknologioiden tuotteiden ja järjestelmien valmistaja. Yhtiöllä on toimintaa 48 maassa ja sitä tukee kattava jakeluverkosto, johon kuuluu noin 13 000 jälleenmyyjien toimipistettä ympäri maailmaa.

Parkerin vuonna 1993 lanseeraama ParkerStore -lähimyyjäketjuun kuuluu globaalisti noin 2300 myymälää. Suomessa ja Pohjoismaissa ParkerStore-ketjun muodostavat hydrauliikan ammattilaiset, itsenäiset, paikalliset, korkean osaamistason yritykset, kuten Rauman Akku Oy.

Yhteistyö Parkerin kanssa on kestänyt jo vuosikymmeniä. Vuonna 1984 Rauman Akku alkoi varastoida ja myydä TripleLok-putkiliittimiä ja vuonna 2004 Rauman Akku liittyi osaksi ParkerStore-ketjua, kun myymäläketju aloitti toimintansa Suomessa.

Aktiivisena toimijana Rauman Akku varastoi ja palvelee Parkerin alkuperäisillä tuotemerkeillä, TEMA, Ermeto, Origa ja Wilkerson sekä tietysti Parkerin komponentit hydrauliikkaventtiilit, -pumput ja -moottorit, kuten mm. Cetop. Rauman Akku valmistaa myös letkuasennelmia nopeasti ja ammattitaitoisesti Parkerin letkuista ja liittimistä.

Parker Hannifin Sales Company Nordic onnittelee Rauman Akkua 60-vuotisesta toiminnasta!

PWDXX 3 zm (kopio)

Kuvassa PWDXXA-400-14 digitaalinen vahvistinkortti / ohjainkortti proportionaaliventtiilin ohjaukseen
PWDXX 2 zm (kopio)